POLEN CRUD DE MĂR

Disponibilitate: In stoc

28,90 lei

Descriere

POLEN CRUD DE MĂR

Ce este polenul crud?

Polenul crud este un aliment de mare valoare care aduce, efectiv, ameliorări ale stării de sănătate, fie și numai datorită conținutului său important de antioxidanți, care protejează celulele de oxidarea radicalilor liberi.

Polenul crud este un aliment complet ce conține multe elemente nutritive pe care produsele de origine animală nu le conțin. Polenul conține 22 de aminoacizi, 18 vitamine, 25 de minerale, 59 de elemente de bază, 11 enzime și co-enzime, 14 acizi grași, 11 carbohidrați și aproximativ 25% din compoziția sa este reprezentată de proteine.

Polenul crud este mai bogat în proteină vegetală decât multe surse animale, fiind considerat cel mai complet nutrient natural. De aceea, acesta este o sursă excelentă de proteine pentru vegetarieni și pentru cei care țin post, conținând mai mulți aminoacizi decât ouăle, carnea sau orice tip de lactate.

Beneficiile polenului crud de măr:

  • Protejează împotriva infecțiilor microbiene
  • Întărește și protejează miocardul
  • Îmbunătățește metabolismul general
  • Ajută la creșterea nivelului de energie

Polenul crud de măr este o veritabilă sursă de energie pentru organism și un aliat important al metabolismului general. Conținutul său bogat în nutrimente stimulează și susține acest proces, atât de important pentru sănătatea organismului.

Consumul polenului crud de măr ajută sistemul imunitar să apere organismul de infecțiile microbiene. Conținutul bogat în polifenoli, îi oferă o mare putere antioxidantă. Pe lângă toate acestea, polenul crud de măr contribuie la întărirea și protecția miocardului.

Polenul crud de măr e disponibil în cantități limitate pentru că perioada de cules este foarte scurtă.

Administrarea polenului crud de măr:

Polenul crud de măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.

Doza uzuală recomandată:

Copii – 1 linguriță/zi (5 g)

Adulți – 1 lingură/zi (15 g).

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Mod de păstrare a polenului crud de măr:

Polenul crud de măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul crud de măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud de măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.

De reținut!

Polenul crud de măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

Informații suplimentare

Afectiune

, ,

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „POLEN CRUD DE MĂR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *