Descriere
POLEN CRUD CASTAN DULCE ȘI MUR ECO
Ce este polenul crud?
Polenul crud este o componentă importantă a apiterapiei. Acesta a fost folosit încă din antichitate, atât ca medicament cât și ca factor de întinerire a organismului, fiind considerat de către cercetători unul dintre cele mai pure și complete alimente.
Într-o lume stresantă și agitată, în care alimentația este de cele mai multe ori inadecvată sau supraprocesată, polenul crud poate fi o alternativă naturală pentru o viață sănătoasă, pentru un organism echilibrat, dinamic și revitalizant.
Polenul crud conține o mare varietate de vitamine, enzime, microelemente care sunt dificil de găsit într-un alt produs natural. Practic, în polenul crud se găsesc toate elementele chimice care constituie corpul uman (22 de nutrienți) și care sunt greu de găsit în alimentația de zi cu zi.
Spre deosebire de polenul uscat, polenul crud este păstrat în forma sa naturală, crudă și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică. Acesta conține în plus față de polenul uscat, lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime esențiale pentru buna funcționare a organismului, bacterii benefice și antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism.
Beneficiile polenului crud de castan dulce și mur:
- Stimulează circulația sanguină
- Acționează benefic asupra venelor și vaselor capilare
- Previne demineralizarea
- Echilibrează sistemul nervos
- Înlătură anxietatea și depresiile minore
- Ameliorează simptomele menopauzei (bufeuri și stări de depresie)
Valoarea polenului este deja cunoscută și apreciată, însă sunt mult mai puțin cunoscute proprietățile unice ale polenului crud monoflor.
Polenul crud de castan dulce și mur are multe calități remarcabile pentru organism. Acesta este foarte bogat în polifenoli, substanțe cu proprietăți antioxidante, conținând cea mai mare cantitate de antioxidanți dintre toate tipurile de polen. 15-20 de grame din acest tip de polen reprezintă echivalentul a 900 de grame de broccoli sau 6 căni de ceai verde.
Datorită puterii antioxidante, polenului crud de castan dulce și mur previne demineralizarea și asigură echilibrul sistemului nervos, fiind recomandat în stări de anxietate sau depresie ușoară, în combaterea stresului și a oboselii.
De asemenea, polenului crud de castan dulce și mur stimulează circulația sanguină, având o acțiune benefică asupra venelor și vaselor capilare.
Polenul crud de castan dulce și mur ameliorează simptomele cu care se confruntă femeile aflate la menopauză: bufeuri de căldură și stări de depresie.
Polenul crud de castan dulce și mur este cel mai dulce dintre tipurile de polenuri crude ApiLand, de aceea este unul din preferatul copiilor.
Administrarea polenului crud de castan dulce și mur:
Polenul crud de castan dulce și mur poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii – 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți – 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de castan dulce și mur poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de castan dulce și mur:
Polenul crud de castan dulce și mur se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de castan dulce și mur rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de castan dulce și mur nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de castan dulce și mur poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.
Opinii
Nu există încă recenzii.