POLEN CRUD DE PĂDUCEL ECO

Disponibilitate: In stoc

31,90 lei

Descriere

POLEN CRUD DE PĂDUCEL ECO

Ce este polenul crud?

Luat proaspăt, din stupul albinelor, polenul crud este o uzină de sănătate pentru organism. Imediat după ce este recoltat, acesta este depozitat în congelator, pentru păstrare.

Polenul crud a constituit o descoperire deosebit de importantă pentru apicultură, nutriție și apiterapie. Cu un gust delicios, polenul crud este mult mai eficient decât polenul uscat. Pe lângă consistența și gustul neatrăgător, așa cum se prezintă polenul uscat, polenul crud este un complex inedit de arome, mirosuri și culori. Este extraordinar cum poți deosebi fiecare tip de polen poliflor sau monoflor după gust și culoare, de parcă toată mireasma florilor s-a concentrat în boabele de polen.

Mai mult decât atât, polenul crud conţine o varietate de vitamine, enzime, microelemente dificil de găsit într-un alt produs natural. Odată cu procesul de uscare a polenului, se distrug lactobacilii, bifidobacilii, drojdiile, o parte din vitamine, enzime, pro-enzime pe când la polenul crud, ținut în congelator, aceste proprietati sunt conservate.

Scos din congelator, polenul crud rezistă până la 5 zile în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Beneficiile polenului crud de păducel:

  • Ajută la scăderea nivelului de colesterol
  • Reduce tensiunea arterială
  • Calmează sistemul nervos
  • Înlătură insomniile, stările de anxietate, iritabilitatea și depresia

Planta numită „păducel” este folosită încă din vechime pentru a regla bătăile inimii, pentru a trata hipertensiunea și angina pectorală, sau pentru a reda elasticitatea vaselor sanguine. Așadar, păducelul este binecunoscut pentru proprietățile sale terapeutice deosebite în tratarea afecțiunilor cardiovasculare.

Întrucât păstrează principiile de bază ale plantei din care provine, polenul crud de păducel prezintă o acțiune benefică asupra aparatului cardiovascular. Prin conținutul său, polenul crud de păducel ajută la reducerea depunerilor de grăsime de pe pereții arterelor sau din alte țesuturi, ajutând astfel la scăderea nivelului de colesterol.

Datorită acestor efecte, polenul crud de păducel contribuie la reducerea tensiunii arteriale și este un excelent adjuvant pe perioada curelor de slăbire și detoxifiere. În plus, are o acțiune calmantă și tonifiantă asupra sistemului nervos, ajutând la înlăturarea insomniilor, anxietății, a stărilor de iritabilitate sau depresie usoară.

Administrarea polenului crud de păducel:

Polenul crud de păducel poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.

Doza uzuală recomandată:

Copii – 1 linguriță/zi (5 g)

Adulți – 1 lingură/zi (15 g).

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de păducel poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Mod de păstrare a polenului crud de păducel:

Polenul crud de păducel se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul crud de păducel rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud de păducel nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.

De reținut!

Polenul crud de păducel poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile.

Informații suplimentare

Afectiune

, , ,

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „POLEN CRUD DE PĂDUCEL ECO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *