Reducere!

Ulei de Cătină

Disponibilitate: In stoc

12,00 lei 8,00 lei

Descriere

Ulei de Cătină

Uleiul obținut din fructul de cătină se remarcă prin conținutul ridicat de vitamine și provitamine printre care, cei mai importanți sunt carotenoidele.
Este si o importantă sursă de acid alfa-linoleic (Omega-3), care este molecula cheie în sinteza hormonilor umani. Acidul alfa-linoleic contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.

Uleiul de catina este unul printre cele mai utilizate uleiuri in tratamentele naturiste si in cosmetica, datorita proprietatilor sale terapeutice pentru sanatate si frumusete iesite din comun.

Uleiul de catina este cel mai bogat produs natural in carotenoide, dupa uleiul de palmier. Studii facute in laboratoare de-a lungul anilor au scos in evidenta mai multe proprietati exceptionale ale uleiului de catina pentru frumusete si sanatate. Astfel, s-a constatat ca uleiul de catina are actiuni antiinflamatorii, antibacteriene si sedativa.

Ingrediente:

Macerat uleios din fruct de Hyppophae rhamnoides (cătină albă).

Administrare Ulei de Cătină:

Pentru adulți se recomandă consumul de 3 x 20 picături/zi.
Pentru copiii între 3-12 ani se recomandă consumul de 3 x 10 picături/zi.

Informații suplimentare

Mod de prezentare

30 ml ℮ / sticlă

Afectiune

,

INGREDIENTE / ADMINISTRARE

Ingrediente:

Macerat uleios din fruct de Hyppophae rhamnoides (cătină albă).

Administrare:

Pentru adulți se recomandă consumul de 3 x 20 picături/zi.
Pentru copiii între 3-12 ani se recomandă consumul de 3 x 10 picături/zi.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Cătină”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *