Ulei de Ricin 200ml Adams Vision

Disponibilitate: In stoc

13,90 lei

Descriere

Uleiul de ricin

Este un  ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atit pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic.

Unele dintre beneficiile acestuia ca si produs cosmetic sunt:
Vindeca acneea
Acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucreaza pentru a inhiba virusurile si bacteriile, facandu-l astfel capabil de a penetra pielea in profunzime si de a fi un tratament eficient pentru acnee.
Pastreaza pielea neteda si tanara
Uleiul de ricin functioneaza mai bine decat orice crema anti-imbatranire cumparata din magazin. Se maseaza o cantitate mica in jurul ochilor seara inainte de culcare, iar dimineata se spala cu apa din abundenta.
Trateaza si previne formarea de cicatrici
Uleiul  de ricin va patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat. Uimitor, acesta este capabil sa faca distinctia intre celulele sanatoase si cele anormale.
Ingroasa genele si sprancenele
Se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi dimineata se spala cu grija fata. Pentru a usura aplicarea puteti folosi o periuta de la o mascara mai veche.

Prezentare:
200 ml

Informații suplimentare

Afectiune

,

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Ricin 200ml Adams Vision”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *