Descriere
vitalact Lapte praf pentru sugari
Prezentare:cutie 400 g + 1 masura
Important:alimentatia la san este cea mai buna pentru sugari.Inainte de a va decide sa utilizati o formula de lapte pentru sugari,cereti sfatul medicului dumneavoastra.
Vitalact este un aliment complet si de calitate,contine toate principiile nutritive de care copilul dumneavoastra are nevoie.Daca nu exista alta recomandare din partea medicului,cantitatea de hrana zilnica se adapteaza dupa varsta sugarului.
Instructiuni de igiena:
-se pregateste lapte pentru o singura masa;
-nu se pastreaza restul de lapte de la masa sugarului;
-biberonul,tetina si masura se curata imediat dupa folosire;
-punga de lapte de praf se inchide imediat dupa folosire si se pastreaza in loc uscat ,racoros,ferit de mirosuri straine;
-dupa deschidere punga se va pastra cel mult 2 saptamani ,in ambalajul original;
-cutia contine informatii importante,nu o aruncati inainte de utilizarea integrala a produsului;
Ingrediente:zer demineralizat ,lapte de vaca degresat,smantana din lapte de vaca,ulei vegetal,maltodextrine,vitamine si saruri minerale.
Schema de alimentatie:
Varsta sugarului:
-sub 1 luna : nr. de mese 5-6;cantitatea zilnica 500-600ml;nr.masuri de pulbere-3;apa-90 ml;cantitatea totala:100 ml
-1-3 luni : nr.mese pe zi 5-6;cantitatea zilnica 600-800 ml;nr.masuri de pulbere-4,5;apa 140ml;cantitatea totala:150 ml
-4-5 luni : nr.de mese pe zi 4-5;cantitatea zilnica 800-1000ml;nr.masuri de pulbere-6;apa 180 ml;cantitatea totala : 200 ml
-6 luni si dupa : nr de mese pe zi:2-3;cantitatea zilnica 500-750 ml;nr. de masuri de pulbere -7,5 ; apa 220 ml;cantitatea totala : 250 ml;
Instructiuni de folosire:
Pentru prepararea laptelui,asigurati-va de respectarea urmatoarelor reguli:
-se spala mainile cu apa si sapun inainte de prepararea laptelui;
-se sterilizeaza biberonul ,tetina si masura prin fierbere in apa in clocot timp de 10 minute;
-se fierbe apa potabila timp de 10 minute,apoi se raceste la 40-50 grade Celsius;
-se toarna apa in biberon conform schemei de alimentatie;
-se adauga laptele praf,conform schemei de alimentatie,indepartand excesul cu lama unui cutit fara a presa continutul in masura;
-se inchide biberonul si se agita bine,pana la completa dizolvare si eventual ,se completeaza cu apa necesara ,agitandu-se din nou;
-se raceste laptele la temperatura optima pentru servire 37 grade Celsius
Laptele praf astfel preparat asigura o maxima siguranta igienica hranei copilului dumneavoastra si substantele nutritive de care are nevoie pentru o crestere sanatoasa
Opinii
Nu există încă recenzii.